Regionalna liga: Poslastica za ljubitelje košarke, u Laktaše stiže Crvena Zvezda

Umor Zvezde prigoda je za Igokeu

kosarka
Foto: VL FOTO
15.03.2015.
u 10:21

Očekuje se puna dvorana u Laktašima, ali i lepršava igra, jer su obje ekipe ostvarile svoje rezultatske ciljeve

Spektakl u Laktašima! Prvoplasirana ekipa ABA lige i sudionik Top 16 faze Eurolige Crvena zvezde dolazi u goste kod Igokee, koja je u seriji od 4 pobjede u regionalnom natjecanju. U prvaku BiH se nadaju da će iskoristiti umor Beograđana koji su u četvrtak svladali Galatasaray i ostali u utrci za mjesto koje vodi čak i u četvrtfinale Eurolige. Očekuje se puna dvorana u Laktašima, ali i lepršava igra, jer su obje ekipe ostvarile svoje rezultatske ciljeve.

Trener Igokee Željko Lukajić ističe da očekuje da njegov tim odigra kvalitetno i pokuša iznenaditi renomiranog protivnika. - Naša je želja prikazati dobru igru i napraviti dobru predstavu, prije svega za našu publiku. Dolazi nam tim koji ima popunjen igrački kadar i gdje se ne zna je li bolji igrač koji izlazi ili ulazi u igru. Beograđani dolaze s puno samopouzdanja jer su slavili protiv Galatasaraya. Ne smije se takvom timu prijetiti, ali sportski je nadati se. Ako se u toj nadi pruži prigoda, pokušat ćemo je iskoristiti. Za ovakve utakmice je najlakše motivirati ekipu jer su ovo mečevi kad je angažman na maksimumu. Mi smo u prvom meču pokazali da se možemo nositi s najboljim i na toj prvoj utakmici u Beogradu je malo nedostajalo da ih iznenadimo, rekao je trener Igokee Željko Lukajić.

U sastavu tima bit će Đorđe Drenovac, ali neće igrati, dok se u potpunosti oporavio centar Duško Bunić. U timu Igokee su i dva bivša člana beogradskog tima . To su Branko Jorović i Dušan Katnić, koji je igrao za crveno-bijele upravo protiv Igokee. - Nemam nekih posebnih emocija, sad sam u Igokei i učinit ću sve da moj tim slavi. Nadam se da će oni izaći u punom sastavu, što će nam uveličati utakmicu. Mi smo u dobrom ritmu. U seriji smo od četiri pobjede, dobro treniramo i pripremamo se kao i za svaku drugu utakmicu. Trudit ćemo se pružiti dobru igru - rekao je Katnić. Utakmica Igokea - Crvena zvezda igrat će se u Laktašima od 17 sati. (ddr)

Ključne riječi

Komentara 1

OT
od_topole
14:56 15.03.2015.

napred naši 😄

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije