Mario Kvesić Maći igra u 2. Bundesligi

U Grudama je počeo, a danas je zvijezda kluba 2. Bundeslige

03.11.2016.
u 07:00

Još u najranijim godinama, dok je pravio prve nogometne korake na stadionu Elić Luka u Grudama, bilo je jasno kako taj dječak ima Bogom dani talent. Mario Kvesić kojeg prijatelji od milja zovu Maći rođeni je Širokobriježanin, ali i jedan od najboljih izdanaka grudske škole nogometa. Igrao je nakon Gruda i za Široki Brijeg, Split i sada Erzgebirge Aue, kao i reprezentaciju BiH kroz različite kategorije. Razgovarali smo s njim nakon utakmice koju je igrao na velebnoj Allianz Areni protiv 1860 Münchena, gdje je upisao dvije asistencije.

Nastavak dobrih igara

- Ovu sezonu otvorio sam dobro i zadovoljan sam svojim igrama i formom. Odigrao sam sve utakmice do sada. Nadam se kako ću i dalje nastaviti tim putem, govori nam Kvesić u uvodu. Kad je kompletna ekipa u pitanju, situacija i nije najbolja, ali riječ je o klubu koji je u prošloj sezoni iz 3. lige došao do 2. Bundeslige, stoga treba i vremena za rezultate. - Nogomet je momčadski sport. Čitava momčad zaslužna je za uspjeh, kao i za neuspjeh. Oni koji prate 2. Bundesligu ove sezone znaju kako ovo i nije najrealnije stanje kad je ljestvica u pitanju. Mi jednostavno moramo nastaviti naporno raditi i rezultati će doći, ističe Kvesić. Vraćamo ga u rodnu Hercegovinu. 

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?