žele povećati proračun

U Borcu još žale za naslovom, ali već se spremaju za novu sezonu

22.06.2019.
u 08:50

Gubitak titule u domaćem prvenstvu nije pokolebao Borac Mtel. Banjalučki klub odmah nakon završetka lige okrenuo se stvaranju tima za predstojeću sezonu te povećanju proračuna.

Zadržali igrače

Prvi rezultati su tu. Vratar Slađan Subotić, srednji bek Goran Daničić i krilo Miloš Nježić ostaju u osvajaču Kupa BiH. Oni su produljili ugovore na još godinu. Idućih dana očekuje se kako će i preostali rukometaši kojima su istekli ugovori potpisati suradnju.

- Na obostrano zadovoljstvo nastavili smo suradnju. Mislim kako imamo odličnu atmosferu i vidim da većina suigrača želi ostati, tako da smo se lako dogovorili. Imao sam dvije sjajne godine i drago mi je što ćemo nastaviti. Očekuje nas nastup i u Europi, tako da su ambicije opet visoke – rekao je vratar Subotić.

Srednji bek Goran Daničić također ističe kako je dogovor lako postignut.

- Brzo smo se dogovorili i radujemo se novoj sezoni gdje ćemo ponovno imati visoke ambicije. Ova ekipa ima odličnu atmosferu, i dalje žalimo zbog naslova prvaka, ali u novoj sezoni pokušat ćemo i nju osvojiti – istaknuo je Daničić.

Direktor kluba Vladimir Branković potvrdio je kako je suradnja dogovorena i s vratarom Bojanom Ljubišićem i kako se očekuje potpis ugovora, baš kao i s ostalim igračima.

Na dobrom putu

- Mislim kako smo na dobrom putu da sačuvamo okosnicu momčadi i uz dogovor s trenerom Mirkom Mikićem nađemo pojačanja. Uprava radi, a imamo i podršku institucija, tako da činimo sve da pronađemo prava rješenja za novu sezonu gdje želimo novi iskorak - istaknuo je Branković.

Borac su na kraju sezone napustili Mijatović, Šešić, Buljina i vratar Beširević, dok je Unčanin završio karijeru. Banjalučani su prošle godine poraženi u finalu prvenstva, dok su osvojili Kup i igrali četvrtfinale Challenge Cupa. Iduće sezone igrat će EHF Kup.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije