NOVI PROBLEMI

Tužbe pritišću Borac kojem prijeti suspenzija

'boraczeljo01_nnn_bih_24082013'
Foto: ''
16.12.2013.
u 09:53

Borac je prema presudi dužan do 28. prosinca uplatiti Marčetiću 10.090 maraka te Sakanu 2250, u suprotnom klub će biti suspendiran

Problemi se redaju kao na traci u nogometnom klubu Borac! Vratar Siniša Marčetić i vezni nogometaš Duško Sakan dobili su pravomoćne presude protiv svog bivšeg kluba. Uskoro će na naplatu doći i druge tužbe, a problem bi mogli predstavljati Vule Trivunović i Darko Maletić zbog velikih potraživanja koja imaju.

Uplata ili suspenzija

Borac je prema presudi dužan do 28. prosinca uplatiti Marčetiću 10.090 maraka te Sakanu 2250, u suprotnom klub će biti suspendiran. Sreća za Banjolučane je da je u tijeku zimska pauza pa neće morati odmah platiti svoja dugovanja.

Iako je predsjednik kluba Srđan Šuput najavio da će se skupština kluba održati do 15. prosinca, to se nije dogodilo. Umjesto toga, svi s nestrpljenjem očekuju odluku Gradske skupštine oko povećanja ulaganja u nogometni klub.

- Uvijek sam bio korektan prema svom klubu, ali ovo je bio jedini način da dođem da svojih primanja - rekao je vratar Siniša Marčetić nakon presude dok u klubu nisu bili voljni za komentare. Pričuvnog vratara posebno je zaboljelo što je doveden čuvar mreže sa strane da bude zamjena reprezentativcu Asmiru Avdukiću. Istodobno, napadač Joco Stokić se vratio iz Južne Koreje neobavljena posla i nezadovoljan visinom odštete koju traži banjolučki klub.

Nepoštivanje dogovora

Nakon svih dugovanja, moguće je da najbolji strijelac odluči na promjenu sredine posebno jer je ljut na čelnike kluba zbog nepoštivanja dogovora i optužbi da se nije javio. U klubu za sada ne žele ništa govoriti o odlascima. Poznato je da bi klub mogao ostati i bez Aleksandra Radulovića i Srđana Grahovca, dok je u slučaju da se ne pronađe rješenje odlazak najavio i Vladan Grujić. Ovim odlascima bi klub u potpunosti ostao bez veznog reda, a pitanje je kako bi ga nadoknadio posebno jer se zna veoma teška financijska situacija. Pripreme za novu sezonu Borac treba početi 15 siječnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije