bilić:

Tuga je zavladala svlačionicom, ali moramo priznati da je United bio bolji

Bilić
14.04.2016.
u 17:12

Slaven Bilić najavljivao je utakmicu četvrtfinala FA kupa protiv Manchestera kao najvažniju u sezoni, želio je osvojiti kup i naglašavao je da mu je to važnije od prvenstva. No, na kraju je morao pružiti ruku Louisu van Gaalu i čestitati mu jer je United slavio na Upton Parku s 2.1 i izborio susret protiv Evertona na Wembleyu. Crveni vragovi bili su bolji sinoć, što je priznao i bivši izbornik Hrvatske, prenosi Vecernji.hr

- Dominirali su u dvije trećine utakmice. Mi smo bili dosta dobri prvih 15 minuta i posljednjih 20, ali sve između pripalo je Manchester Unitedu, iskreno je rekao Bilić pa nastavio:

- U dodavanjima su bili bolji od nas, a igrači su im izgledali svježije, jače i brže. Dali smo sve od sebe, imali smo i prilike za izjednačenje, ali zasluženo su pobijedili jer su bili bolji od nas.

West Ham je šesti u prvenstvu i sad će morati loviti petu poziciju koja vodi u Europu. Na njoj se nalazi upravo Manchester United koji ima bod više.

- Pred nama je još puno velikih utakmica, još uvijek se borimo za Europu i pokušat ćemo završiti na što boljoj poziciji. Ovo je za nas veliko razočararanje, uzelo nam je to i energije i motivacije, tuga je zavladala u svlačionici, ali još nas puno toga čeka i moramo se vratiti. Bit ćemo spremni za susret protiv Leicestera, zaključio je Bilić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?