BAVARCI SLAVILI

Trener Bayerna ispisao povijest: Ovo nitko nikad nije uspio!

14.03.2018.
u 20:24

Bavarci su još jednom nadigrali tursku momčad, te ovog puta slavili 3:1.

Trener Bayerna Jupp Heynckes ništa nije prepustio slučaju te i u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Bešiktaša na teren poslao najjače snage, iako su prvu utakmicu dobili 5:0. Bavarci su još jednom nadigrali tursku momčad, te ovog puta slavili 3:1. 

Njemački prvak poveo je već u 18. minuti kada je Thomas Müller ubacio s desne strane, a na vrhu peterca na loptu je natrčao Thiago Alcantara i pogodio za 1:0. Bio je to ujedno 100. gol Bavaraca u svim natjecanjima ove sezone.

Odmah na početku nastavka Bayern je zabio i drugi gol. Rafinha je poslao oštru loptu s desne strane, obrana Besiktasa katastrofalno reagira te Gokham Gonul zabija autogol.

U 59. minuti poigravala se obrana gostiju, što je iskoristio Love i s(p)retnim golom smanjio na 2:1. Bayern je do kraja zabio još jedan gol, u 84. minuti težak zadatak nije imao Wagner.  Domagoj Vida zbog crvenog kartona nije konkurirao za utakmicu.

Ova pobjeda omogućila je Heynckesu da ispiše povijest. Naime, postao je prvi trener koji je nanizao 11 pobjeda u Ligi prvaka. Do danas je vrh dijelio s Louisom van Gaalom.

Bavarci sada čekaju ždrijeb u petak na kojem će se naći još Juventus, Manchester City, Liverpool, Sevilla, Real Madrid, Roma te bolji iz dvoboja Barcelone i Chelseaja.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije