MZ Čapljina

Trebižat i Tasovčići u 2. krugu

28.07.2016.
u 08:00

Šeste večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine gledatelji su imali prilike vidjeti čak 14 pogodaka u seniorskoj i tri u kadetskoj konkurenciji. Tasovčići su u drugom kolu D skupine uspjeli nadigrati Domanoviće 3:1. Bila je to jedna od boljih utakmica dosadašnjeg natjecanja u Čapljini.

Revija pogodaka

Strijelci za Tasovčiće kojima je to bila prva utakmica na turniru bili su: Mato Miličević - dva i Nikola Arar - jedan, dok je za Domanoviće uspješan bio Nerin Đonko. Tasovčići su pobjedom osigurali prolaz, dok Domanovićima ostaje nada kako će im i jedan bod iz prve utakmice biti dovoljan za nastavak ovog natjecanja.

U drugoj utakmici seniorskog programa do sada na turniru neviđena je revija pogodaka, Trebižat – Gnjilišta 6:4. Za Trebižat strijelci su bili Matko Dodig - tri, Danijel Dragičević - dva i Danijel Rebac - jedan pogodak, dok su za Gnjilišta pogađali Andrija Zovko i Josip Popović po dva puta. S obzirom na to da su u prvom kolu E skupine Gnjilištani poraženi od Zvirovića/Prćavaca 8:1, izvjesno je kako su ostali bez izgleda za drugi krug, za razliku od Trebižaćana koji su prvim nastupom i pobjedom već osigurali prolaz dalje.

U omladinskom dijelu programa zadnja utakmica osmine finala Čeljevo - Bobanovo Selo završila je 1:2.

Rezultati

Strijelci su: Roberto Jovanović za Čeljevo, za Bobanovo Selo po jednom su pogodili Franjo Mijić i Leonardo Kovačević.

Rezultati, seniorski program: Tasovčići – Domanovići 3:1, D skupina, Trebižat – Gnjilišta 6:4, E skupina, omladinska liga, osmina finala: Čeljevo – Bobanovo 1:2. Turnir se nastavlja utakmicama drugog kola seniorskog programa.Kako se natjecanje bliži drugoj fazi, očekuju se sve uzbudljivije igre.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije