Legendarni Schitzo:

Trebalo bi nalupati tog razmaženog Hazarda!

igrači
18.02.2016.
u 18:29

Eden Hazard nikako ne može postići prošlosezonsku razinu igre što je itekako utjecalo na rezultate Chelseaja u ovoj sezoni. No, ponuda velikih klubova ne nedostaje za 25-godišnjeg Belgijca pa mnogi pretpostavljaju kako je mislima već u nekom drugom velikanu. Da stvar bude gora uoči prve utakmice osmine finala Lige prvaka s PSG-om izjavio je za La Parisien kako bi teško odbio poziv Parižana jer želi osvojiti europski naslov.

Ta izjava šokirala je mnoge u Engleskoj, a među najoštrijima u kritikama bio je nekadašnji kapetan Manchester Uniteda Roy Keane.

- Stvarno mi nisu jasni ti igrači. Hazard je potpisao produljenje ugovora prošle godine na još pet godina. Svi smo vidjeli koliko je dobar bio prošle sezone i onda uoči velike utakmice ide govoriti takve stvari. Da sam mu ja suigrač, dobio bi poštenu porciju na treningu. Neki od starijih igrača bi ga morali zgrabiti. On je jako talentiran igrač, ali ponaša se poput razmaženog djeteta. Nevjerojatno - izjavio je temperamentni Irac kojeg su suigrači zvali Schitzo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?