bolje polo

Tko su žene najpoznatijih bh. nogometaša

17.11.2020.
u 18:29

Nogometaši uvijek privlače posebnu pozornost javnosti, tako da mediji često pokušavaju doznati detalje iz njihovog privatnog života. Tko su njihove ljepše polovine, kakve automobile voze... Česte su teme i njihova vjenčanja, razvodi, rođenje djece..., piše Faktor. 

Nogometaši često za svoje životne suputnice biraju manekenke, televizijske voditeljice, pjevačice... Izuzetak nisu ni bh. reprezentativci. Najpoznatiji par čine Edin Džeko i Amra Silajdžić. Njih dvoje često se nalaze u središtu zanimanja medija, a o svom životu redovito informiraju javnost putem društvenih mreža.

S druge strane, zvijezda Barcelone Miralem Pjanić rijetko na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa suprugom Josephom s kojom je u braku od kraja 2013. godine. Veznjak nogometne reprezentacije i njegova izabranica imaju sina Edina.

Mediji vole i Izeta i Lejlu Hajrović, a ljubav je obostrana. Izetova nogometna karijera posljednjih godina ne ide željenim tijekom, tako da je ovaj par medijima zanimljiv ne zbog Hajrovićevih golova, nego najviše zbog objava na Instagramu gdje imaju gotovo 250.000 pratitelja. Tako se Lejla često pohvali skupocjenom odjećom i torbicama od kojih neke iznose i 20.000 eura.

Vedad Ibišević u braku je od 2010. godine, kada se nakon dugogodišnje veze oženio svojom djevojkom Zerinom. Vedina bolja polovina je diplomirana novinarka iz Sarajeva, a svojevremeno se nekoliko godina u glavnom gradu bavila i modelingom i manekenstvom.

Asmir Begović još je jedan u nizu bh. nogometaša koji su rano stali pred matičara. Srce bh. golmana osvojila je Engleskinja Nicolle. Begovićeva supruga, koja je dobila bh. državljanstvo, bavi se dresurom konja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije