NATJECAO SE SA SUIGRAČEM

Tko kaže da Modrić nema dobru memoriju? Pogledajte kako je Luka prošao u kvizu

modrić
Goran Stanzl/PIXSELL
24.05.2022.
u 19:07

Luka Modrić u kvizu je pokazao zavidno znanje i odličnu memoriju, no na kraju je ipak izgubio od Vazqueza s 3:2.

Veznjak Real Madrida Luka Modrić sudjelovao je u klupskom kvizu u kojem se natjecao protiv suigrača Lucasa Vazqueza. Pitanja su u početku bila sportska, nabrojati momčadi u Ligi prvaka ove sezone, gradove u kojima je Real osvojio Ligu prvaka, bivši vratari Reala, sportovi koji se igraju loptom... Pred kraj su natjecatelji moraju nabrojati što više glumica ili glumica.

Luka Modrić u kvizu je pokazao zavidno znanje i odličnu memoriju, no na kraju je ipak izgubio od Vazqueza s 3:2. Dio navijača još uvijek voli Modrića prozivati zbog "amnezije" koju je doživio na suđenju Zdravku Mamiću u Osijeku 2017. godine. Tada se Luka nije mogao sjetiti mnogih detalja oko ugovora koje je potpisivao pa čak ni kada je debitirao za hrvatsku reprezentaciju. No, Modrić je sada pokazao da je tada očito bio pod stresom zbog suda i da ga pamćenje odlično služi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?