Klub koji na sjajan način promovira svoj grad

TKD Orašje odličan na turniru u Slavonskom Brodu

07.06.2023.
u 15:13

Taekwondo klub Orašje jedan je od klubova koji na najljepši način promovira Orašje. Uz sve to, okuplja veliki broj najmlađih, educira ih i vodi na velike međunarodne turnire. Posljednji u nizu održan je u Slavonskom Brodu. Ponovno su se u Orašje vratili s brojnim medaljama.

Velika konkurencija
U konkurenciji 300 natjecatelja iz 25 klubova iz RH i BiH klub je osvojio 1. mjesto ekipno u ukupnom poretku. Orašani su nastupili s 24 natjecatelja u 35 kategorija i osvojili 33 medalje, od toga 10 zlatnih, 11 srebrnih i 12 brončanih. Velike čestitke svim sportašima na međunarodnim natjecanjima.

U sportskoj dvorani "Vijuš" Slavonski Brod održan je 1. Gornja Vrba Open 2023. u organizaciji Taekwondo kluba Škorpion iz Gornje Vrbe uz sudjelovanje klubova iz BiH i Hrvatske. Natjecanje se održalo u svim dobnim kategorijama, u borbama, kicku i poomsama, a ujedno je bio i kriterijski turnir za tehničku reprezentaciju Hrvatske.

- Taekwondo klub Orašje nastupio je s 24 natjecatelja. Osvojili smo ukupno čak 33 medalje i 1. mjesto ekipno u ukupnom poretku. Kada samo kažemo da smo u naše Orašje donijeli čak 10 zlatnih medalja, ali ništa manje sjajnih 11 srebrnih i 12 brončanih, onda mislim da smo postigli sjajan uspjeh. Osvajačima medalja čestitke na izvanrednim prikazanim borbama u svim disciplinama, a pogotovo onima koji su prvi put nastupili na natjecanju - kazao je predsjednik i glavni trener kluba Marko Stanić, 6. dan, crni pojas, inače dugogodišnji animator i pokretač kluba koji strpljivim i samozatajnim radom bez prevelikog isticanja postiže zapažene rezultate.

Osvajači medalja
Evo i imena natjecatelja vrijednih isticanja. Medalje u borbi i osvojena prva mjesta zabilježili su: Nives Stanić, Imann Muratović, Adi Muratović, Hakija Muratović, Marija Viljušić, Antonio Matanović, Amila Bačinović, Ismail Bačinović i Harun Mahmutspahić. Drugo mjesto osvojili su: Lana Zlatarević, Lana Stanić, Igor Stanić, Anamarija Gajčević, Amina Selimović i Katarina Kobaš. Treće mjesto osvojili su: Mia Stankić, Matea Maglica, Josipa Viljušić, Iva Baotić i Teo Zlatarević. Medalje u kicku osvojili su: Teo Zlatarević (prvo mjesto), Nives Stanić i Iva Baotić (drugi) i Imann Muratović, Mia Stankić, Adi Muratović, Hakija Muratović, Alina Jaje i Antonio Matanović (treće mjesto). Utješne medalje za 5. mjesto kick pripale su Jeleni Petrić i Anamariji Gajčević. Medalje u pomsama osvojili su: Haris Drljačić (2. mjesto), Lana Zlatarević (2. mjesto), Izabela Miličić (2. mjesto), Harun Mahmutspahić (3. mjesto).
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?