traži zabranu prilaska

Teniski as postao voajer, bivša u panici: 'U strahu sam jer ima moje gole snimke'

Nalbandian
14.12.2023.
u 07:25

Bivša djevojka nekadašnje argentinske teniske zvijezde Davida Nalbandiana (41) zatražila je od suca da zvijezdi odredi zabranu prilaska. Naime, 30-godišnja manekenka Araceli Torrado pojavila se na sudu kako bi dala potvrdu za svoju tužbu u kojoj kaže da ju je uznemiravao i uhodio. Osim toga, Araceli je zatražila da mu se zaplijene i elektronički uređaji koje je poskrivećki instalirao u kući koju je za nju iznajmio u Buenos Airesu. Skrivenu kameru je pronašla u klimi koja je postavljena u njezinoj spavaćoj sobi. Sudu je također predala snimku na kojoj njezin brat u šoku otkriva kameru u klimi, a tu je i navodno priznanje tenisača putem društvene mreže WhatsApp kako je upravo on instalirao tu kameru.

Kada je manekenkin brat došao u njezin stan, navodno je primijetio čudan odsjaj unutar zračnog otvora prije nego što je skinuo poklopac i pronašao kameru. Brineta je izjavila kako je osjetila paniku kada je shvatila da bi tenisač mogao imati njezine nage snimke na svom mobilnom telefonu. - Dobar je korak to što mogu razgovarati s vama i iznijeti svoju stranu priče. Čekala sam na ovaj trenutak mjesecima, jer sam žalbu podnijela polovicom godine. Osjećam olakšanje jer znam da je ovo postalo javno i da me pravosudni sustav poslušao - rekla je Araceli pa dodala:

- Nalbandian me snimao dovoljno dugo da ima snimke i fotografije na kojima sam gola, kao i druge privatne trenutke koji uključuju mene, moju obitelj i moje prijatelje. Osjećam paniku i tjeskobu zbog toga što bi ih mogao imati na svom mobitelu ili u aplikaciji. Želim sudski nalog za zapljenu njegovih elektroničkih uređaja - kazala je. Podsjetimo, Nalbandian je bio jedn od elitnih teniskih zvijezda 2000-tih godina, a u ožujku 2006. završio je čak na trećem mjestu ATP ljestvice. Stigao je barem jednom do polufinala na ostala tri Grand Slama. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije