Novi izazov

Teletović: Nisam igrao za BiH kako bih bolje upoznao Sunse

'Jan 26, 2013; Houston, TX, USA; Brooklyn Nets power forward Mirza Teletovic (33) rebounds against the Houston Rockets in the fourth quarter at the Toyota Center. The Rockets defeated the Nets 119-106
'Brett Davis-USA TODAY Sports'
30.09.2015.
u 06:15

Zbog Phoenixa je odlučio i propustiti reprezentativne obveze ovog ljeta, te je prvi put od prvog dana s momčadi

Mirza Teletović iduću NBA sezonu će provesti u Phoenix Sunsima. Nakon tri godine u Brooklyn Netsima, on je potpisao ugovor s klubom iz Arizone, a novu sezonu će spremno dočekati. Zbog Phoenixa je odlučio i propustiti reprezentativne obveze ovog ljeta, te je prvi put od prvog dana s momčadi.

- Imao sam uvijek obveza s reprezentacijom i nisam ovako rano počinjao s radom. Ovog ljeta sam odlučio ne igrati za reprezentaciju kako bih upoznao grad i tim što bolje, rekao je Mirza. Uz Mirzu, pod košem će Sunsi u novoj sezoni imati i sjajnog centra Tysona Chandlera. Teletović smatra kako će njegova pick'n'roll igra otvoriti više prostora za njega i suigrače. "Tyson je odličan igrač. Njegov pick'n'roll će nam donijeti mnogo prednosti jer će uvijek netko biti otvoren zahvaljujući njemu", smatra Teletović. Spreman je i na run'n'gun košarku koju preferira trener Sunsa Jeff Hornacek. "Znam da ću više trčati. U Brooklynu nismo mnogo trčali. To nije bila igra koju je trener tražio jer smo imali mnogo veterana u ekipi, dodao je Mirza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije