SKLADNA OBITELJ

Svi kao jedan! Rakitić cijelu obitelj počastio tenisicama od 595 eura

Foto: Instagram
29.05.2020.
u 08:25

Ivan Rakitić i Raquel Mauri obožavaju modu, a tu ljubav, čini se, prenose i na svoje mezimice.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić ne krije koliko je ponosan na svoje predivne tri dame, suprugu Raquel Mauri te kćeri Altheu i Adaru. Nogometaš Barcelone i njegova supruga obožavaju modu, a tu ljubav, čini se, prenose i na svoje mezimice. Modno usklađeni Rakitići pozirali su zajedno na jednom dječjem igralištu i privukli pažnju svojim odjevnim kombinacijama.

Raquel je na sebi imala istu haljinu kao i njezine kćeri, a majicu slične boje na sebi je nosio i Ivan. Ipak, mnogi su primijetili kako na nogama svi imaju iste Balenciaga tenisice čija je cijena 595 eura. 

Foto: Instagram screenshot

Ivan očito ne štedi na svojoj obitelji, pa je toliko izdvojio za tenisice. Uz godišnju plaću u Barceloni od 8 milijuna eura to mu svakako ne predstavlja problem.

Inače, Raquel ima 730 tisuća pratitelja i time se upisala u vrh najpopularnijih WAGS-ica u Španjolskoj te je navijačima Barcelone prirasla srcu jer redovito komentiraju njezine objave. Rakitići su se prvi put vjenčali samo civilno u španjolskoj Sevilli i to uoči dolaska na svijet njihove kćeri Althee.

Dvije godine kasnije uslijedilo je i crkveno vjenčanje također u Sevilli, gradu u kojem je Rakitić i upoznao svoju sadašnju suprugu. Njihova ljubav planula je dok je Raquel radila kao konobarica u jednom lokalu u koji je Rakitić često zalazio. Bila je to, priznao je nogometaš, ljubav na prvi pogled.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije