Reprezentativka BiH

Svečano dočekana brončana Mostarka Ivona Ćavar

Ivona
Pogled.ba
31.10.2016.
u 07:30

Reprezentativka Bosne i Hercegovine i članica Sveučilišnog karate kluba Neretva Ivona Ćavar, koja je osvojila je brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u austrijskom Linzu, svečano je večeras dočekana u Mostaru, prenosi Pogled.ba

Ivona Ćavar ove je godine proglašena i najboljom sportašicom Grada Mostara, a na Europskim sveučilišnim igrama u Hrvatskoj osvojila je zlatnu medalju. 

"Prije svega jedno veliko hvala što ste došli u ovolikom broju. U ime moga trenera i kluba od srca vam se zahvaljujemo, ovo je ogromno iznenađenje. Nismo se ovome nadali i zahvaljujem se svima što ste nas pratili na ovom lijepom putovanju i što ste kroz cijelo natjecanje navijali za nas", kazala je Ivona.

Nezin trener Miroslav Klepić napomenuo je da se večeras isto okupljaju kao i prije nekoliko godina kad se Ivona vraćala iz Malezije sa srebrenom medaljom kao kadetkinja. 

"Ivona sad ponovno kao senior uzima medalju, što je vrh, nema dalje. Osvojiti svjetsku medalju je teško, ali ovo je svima vama jedna nada da se može raditi. Nastavite trenirati i vjerujte da će rezultat doći. Ivona je vjerovala i postigla nešto što je na ponos cijele države, grada pa i regije", istaknuo je trener Klepić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije