Liga Hrecegovine

Otvaranje Lige Hercegovine, bogat program već ovog ponedjeljka

icko
23.08.2021.
u 10:27

Večeras su na završnici Lige Hercegovine u Čapljini na rasporedu prve utakmice, odnosno prva natjecateljska utakmica. Publika će u Čapljini od 20.30 moći pratiti revijalni susret veterana Čapljine i Zrinjskog, što će ljubiteljima nogometa biti svojevrsno zagrijavanje.

Sat poslije igra se prva natjecateljska utakmica, odnosno pretkolo u kojem će momčad Kola (predstavnik Tomislavgrada) snage odmjeriti s Donjim Mamićima (Grude).

Jedan od najboljih igrača Lige mjesnih zajednica općine Grude za ovu sezonu Ivan Leko Icko za Večernji list rekao je kako njegovi Donji Mamići očekuju najviše od ovog natjecanja.

- Idemo utakmicu po utakmicu, kao i dosad, a to se pokazalo uspješnim i na ligi u Grudama.

Prvi susret dočekujemo potpuno spremni i imamo respekt prema svakoj momčadi na završnici, ali ako budemo igrali svoju igru s pravim pristupom, smatram kako imamo velike izglede za iskorak na ovogodišnjem izdanju Lige Hercegovine - kazao je Ivan Leko.

Hendikep momčadi Kola, kao i svih sastava koji iz Tomislavgrada dolaze na završnicu Lige Hercegovine, jest taj što oni svoje natjecanje u Općinskoj ligi igraju po pravilima velikog nogometa, a ovdje će nastupiti praktički u drugačijoj inačici nogometa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije