reprezentacija BiH

Šunjić: Premijer liga BiH ima određenu kvalitetu, ali nije dovoljno cijenjena

toni sunjic
N1
09.06.2016.
u 16:41

''Ovi igrači zaslužuju igrati u boljim klubovima i nadam se da će im ovo pomoći u karijerama. Premijer liga ima određenu kvaliteu, ali još uvijek nije dovoljno cijenjena u svijetu'', rekao je Šunjić

Toni Šunjić s nekoliko igrača iz reprezentacije stigao danas u Sarajevo nakon sjajnog nastupa na Kirin Kupu u Japanu. Na pitanje kako je obrana tima izgledala bez Spahića, Šunjić je kazao da je ispočetka bilo teško.

''Malo je na početku bilo teško, nismo baš izgledali najbolje u prvom poluvremenu protiv Danske, ali poslije je to bilo bolje i možemo biti zadovoljni'', dodao je Šunjić koji još uvijek ne zna gdje će igrati naredne sezone, javlja N1. 

Prema njegovom mišljenju, Premijer liga BiH u nogometu posjeduje kvalitetu.

''Ovi igrači zaslužuju igrati u boljim klubovima i nadam se da će im ovo pomoći u karijerama. Premijer liga ima određenu kvaliteu, ali još uvijek nije dovoljno cijenjena u svijetu, ali u ovakvim utakmicama dobivaju se igrači. Bit će lakše praviti ekipu u narednom razdoblju'', dodao je.

Zadovoljan je bio i Haris Duljević. Nogometaš Sarajeva odigrao je vrlo dobro, bio jedan od najboljih.

''Drago mi je što su svi igrači iz Premijer lige opravdali očekivanja'', rekao je veznjak. 

Podsjećamo, bh. tim je osvojio Kirin Kup pobjedom nad reprezentacijom Japana u finalu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije