incident u Hrvatskoj

Sukob huligana na cesti: Trčali su naoružani letvama, palicama, lopatama!

24sata.hr
28.10.2019.
u 07:36

Nedugo uoči nedjeljnoga derbija između Dinama i Osijeka, otprilike sat vremena prije utakmcie, na autocesti A3 došlo je do incidenata. Svjedoci su nadomak Ježeva vidjeli brojne mladiće kako trče naoružani letvama, palicama i - lopatama!.

- Bila sam u autobusu, svi su gledali što se događa. Vidjeli smo nekakav auto i oko njega su bili mladići. Odjedanput su počeli trčati i nešto su bacali. Policija je došla za desetak minuta. Jedan policajac pitao je vozača autobusa gdje su ti mladići, on im je odgovorio da su krenuli u smjeru Zagreba, ispričala je za 24sata.hr čitateljica.

Na snimci se vidi kako uz autocestu A3 u smjeru Zagreba trče mladići koji u rukama imaju nekakve letve ili palice.

Na videu koji je snimljen kod naplatnih kućica Ježevo na ulasku u Zagreb, su mladići poredani na koljena s rukama u zraku. Na snimci se vide i dvije policijske marice i nekoliko policijskih automobila.

- Dobili smo dojavu o incidentu na autocesti A3 i postupanje je u tijeku. Više informacija dobit ćete u ponedjeljak - rekli su iz zagrebačke policije. 

Kako neslužbeno doznaju 24sata.hr, radi se o sukobu navijača, Kohorte i Bad Blue Boysa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije