JOŠ DVIJE UTAKMICE

Što ovaj poraz znači Hrvatskoj? Vatreni više ne ovise sami o sebi

Wales
Tim Goode/PIXSELL
15.10.2023.
u 22:45

U studenom ih čeka prava drama jer do sada komotna situacija pretvorit će se u dramu. Wales ima bolji međusobni omjer i s dvije pobjede bi bio ispred njih. No, dobra je vijest što u posljednjem kolu igraju Wales i Turska.

Hrvatska reprezentacija upisala je drugi poraz zaredom u kvalifikacijama za Euro. Vatreni su nakon Turske poraženi i od Walesa (2:1) i sada ih čeka maksimalna drama u završnici skupine.

Situacija u skupini je sljedeća: Turska ima 16, a Wales i Hrvatska po 10 bodova. Do kraja kvalifikacija ostala su još dva gola.

U studenom ih čeka prava drama jer do sada komotna situacija pretvorit će se u dramu. Wales ima bolji međusobni omjer i s dvije pobjede bi bio ispred njih. No, dobra je vijest što u posljednjem kolu igraju Wales i Turska.

Moguće da Turska, Wales i Hrvatska na kraju završe s jednakim brojem bodova (16). U tom bi se slučaju zatvorio krug u kojem bi vatreni bili najlošiji.

Inače, čak i ako Hrvatska završio na trećem mjestu, imat će još jednu priliku za plasman na Euro u dodatnim kvalifikacijama zahvaljujući plasmanu u Ligi nacija.

Raspored do kraja skupine:

 

15. studenoga, 2023.

Armenija - Wales

Latvija - Hrvatska

21. studenoga, 2023

Hrvatska - Armenija
Wales - Turska

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?