Jasna poruka

Što kažete na ovo Mandžukićevo izdanje? Postao je Joker!

Jasna poruka
16.02.2016.
u 17:33

Mario Mandžukić maskirao se u Jokera, zlikovca iz Batmana te ostavio vrijeme karnevala i maškara iza sebe, ali i poslao jasnu poruku – on bi mogao biti Juventusov džoker u susretu s Bayernom.

– Hrvatski napadač plaši Bayern maskom Jokera – piše Sport Mediaset.

Fotografiju je objavio na Instagramu, a mnogi su je odmah protumačili kao nagovještaj njegova povratka na teren baš u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Optimistične prognoze to i govore.

Hrvatski napadač tako će imati priliku dokazati se protiv bivšeg kluba s kojim je pokorio Bundesligu i Europu, ali i zapapriti ne baš omiljenom Josephu Guardioli.

Torinska momčad u sjajnoj je formi, što je potvrdila u talijanskom prvenstvu pobijedivši ovog vikenda Napoli (1:0), a to joj je nakon 15 uzastopnih trijumfa donijelo vodeću poziciju.

Trenera Massimiliana Allegrija obradovao bi Mandžukićev povratak zbog veće efikasnosti te utjecaja koji ima na igru cijele momčadi. Hrvatski reprezentativac ubilježio je 22 nastupa ove sezone zabivši 9 pogodaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije