Uoči utakmice

Štimac: Ako smo doma poslali Messija, možemo i sve ostale

Marko Prpic/PIXSELL
11.07.2018.
u 08:21

Uoči utakmice Hrvatske i Engleske u polufinalu Svjetskog prvenstva uspjeh reprezentacije RH komentirao je nekadašnji hrvatski izbornik Igor Štimac.

"Ostanimo što jesmo, nemojmo se pretvoriti u ono što su Englezi. Krasilo nas je uvijek veliko srce, nikoga se nismo bojali, dečki su pokazali da se možemo nositi s najvećima. S ukupno 86 trofeja među prvih 11 igrača naspram 18 ili 19 u engleskoj momčadi, mi smo veći šampioni. Ova generacija ima zrelost, iskustvo i šampionski gen koji će donijeti prevagu", rekao je Štimac u Otvorenom. 

"Ako smo doma poslali Messija, možemo i sve ostale", rekao je Štimac, prenosi Index.hr. 

Prokomentirao je i situaciju s Ognjenom Vukojevićem i Domagojem Vidom, koji su snimkom za Ukrajinu podigli puno prašine, a Vukojević je izbačen iz stožera dok je Vida dobio opomenu FIFA-e.  

"Iz jedne benigne situacije pretvorila se u ozbiljnu jer je predimenzionirana. Poznajem jednog i drugog, znam da nisu imali nikad u životu namjeru nekoga vrijeđati i degradirati. To je trebala biti privatna poruka koju su poslali svojim sadašnjim i bivšim klupskim prijateljima, ali je nesmotrenošću završila u medijima", rekao je Štimac i dodao kako su Englezi tu situaciju iskoristili kako bi domaće navijače okrenuli protiv Hrvatske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije