ŠPANJOLSKI INSAJDER

Stigla je nova potvrda o nastavku karijere Luke Modrića: 'Blizu je ostvarenja velikog sna'

Luka Modrić
Dylan Martinez/REUTERS
19.04.2023.
u 19:08

Kapetan vatrenih odlučan je da potpiše novi ugovor do ljeta 2024. godine

Španjolski novinar koju surađuje s više uglednih medija Jose Luis Sanchez objavio je kako pregovori Luke Modrića i Reala teku u željenom smjeru te da je dogovor vrlo blizu. 37-godišnji hrvatski kapetan ima veliku želju okončati karijeru u dresu madridskog velikana pa je stoga odbio bogate ponude iz Saudijske Arabije.

- Modrić je vrlo optimističan u vezi postizanja dogovora s Real Madridom oko produljenja ugovora i ispunjenja svog sna o umirovljenju u Real Madridu - otkrio je pouzdani španjolski novinar. 

Svjetski mediji povezivali su Modrića sa Al Nassrom u kojem Cristiano Ronaldo ima ugovor od 200 milijuna eura godišnje, no naš veznjak niti ne pomišlja napustiti španjolsku prijestolnicu. Trener Carlo Ancelotti i dalje ga vidi kao važan kotačić u stroju Reala koji je u pohodu na obranu naslova u Ligi prvaka. 

Modrić je u Real došao 2012. godine iz Tottenhama za 35 milijuna eura, a u Madridu je osvojio sve što je mogao. Kruna svega je Zlatna lopta koju je osvojio 2018. godine nakon što je Hrvatsku odveo do svjetskog srebra.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije