bivši hrvatski kapetan

Srna potvrdio da se vraća na teren!

03.05.2018.
u 19:43

"Neću ništa pričati, sve ću reći na press konferenciji kad se vratim na teren", rekao je u prolazu Darijo Srna

Darijo Srna je uz Davora Božinovića, ministra unutarnjih poslova RH, bio glavna "faca" na turneji Radosti Plazma Sportskih igara mladih. Nosio je bivši kapetan hrvatske reprezentacije plamen Sportskih igara mladih po Trgu bana Josipa Jelačića. Djeca iz zagrebačkih osnovnih školi bila su oduševljena što je Srna među njima, piše Goal. 

Dijelio je legendarni kapetan autograme, fotografirao se s mnogim mladim obožavateljima. Srna je pod suspenzijom do 22. kolovoza ove godine zbog dopinga, a ovih je dana u Zagrebu. U glavnom je gradu proslavio i svoj 36. rođendan u utorak 1. svibnja, a na Trg bana Jelačića došao je nasmijan i dobro raspoložen.

"Neću ništa pričati, sve ću reći na press konferenciji kad se vratim na teren", rekao je u prolazu Darijo Srna.

Nikad nije rekao da će prekinuti karijeru zbog suspenzije, ali sad je i službeno potvrdio kako će se vratiti na travnjak.

Ugovor sa Šahtarom istječe mu 30. lipnja, ali jasno je kako on čelnicima ukrajinskog kluba samo treba reći da želi novi ugovor. Automatski će ga dobiti i potpisati. Darijo je ikona ukrajinskog kluba i ikona navijača Šahtara.

Uostalom, na listu lijeve noge mu je tetovaža sa Šahtarovim grbom, na listu desne noge je posveta njegovom Hajduku. Tko zna, možda Dario na kraju svoje karijere odigra i sezonu na Poljudu. Kakva bi to samo priča bila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije