NESRETAN PORAZ

Srbija razočarana: 'Dokazano da je i Novak ipak samo čovjek'

novak đoković
Dylan Martinez/REUTERS
16.07.2023.
u 20:36

U All England Clubu odigrala se epska bitka za ovogodišnji naslov najprestižnijeg Grand Slam turnira na svijetu. Mladi Carlos Alcaraz (20) s trona je svrgnuo Novaka Đokovića (36) u teškom meču koji je trajao više do četiri sata i 40 minuta

U nedjelju je teniski svijet svjedočio fantastičnom finalu na centralnom terenu u Wimbledonu. Carlos Alcaraz je u žestokoj borbi za naslov pobijedio Novaka Đokovića, najtrofejnijeg igrača u povijesti sporta koji je imao priliku izjednačiti se s Cris Evert po broju Grand Slamova u Open eri.

Srbija je dakako razočarana porazom njihovog legendarnog tenisača. "Đoković poražen od Alcaraza u nestvarnom finalu Wimbledona: Dokazano da je i Novak ipak samo čovjek", napisali su na Telegrafu.

"Đoković poražen u finalu Wimbledona: Alcaraz osvojio drugu Grand Slam titulu u karijeri i uništio Novakov san o zlatnom slamu", piše Kurir. "Epska borba u finalu - Novak nije uspio, Alcaraz je novi vladar Wimbledona", pišu Sportske.net.

"Gotov je Novakov san o kalendarskom slamu, a i dominacija u Londonu: Alcaraz na najteži mogući način nadigrao Đokovića i osvojio Wimbledon", stoji naslov na Blicu. "Novak predao Wimbledonsku krunu. Alcaraz poslije gladijatorske borbe srušio Đokovića", piše Alo.rs.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?