ROLAND GARROS

Sramotne scene: Odvezli je u invalidskim kolicima, a protivnica joj vikala 'odj***'

Twitter
Autori: Vecernji.hr, Hina
30.09.2020.
u 19:42

Bertens je ozlijedila gležanj u maratonskoj pobjedi nad Talijankom Sarom Errani s 7-6 (5), 3-6, 9-7.

Španjolac Rafael Nadal prošao je uvjerljivo u 3. kolo Roland Garrosa izgubivši protiv Amerikanca Mackenziea McDonalda samo četiri gema - 6-1, 6-0, 6-3. 

Branitelju naslova i rekorderu Garrosa s 12 titula trebalo je samo sat i 42 minute za pobjedu, a Nadala u 3. kolu čeka bolji iz dvoboja Japanca Keia Nishikoria i Talijana Stefana Travaglie. Puno teže je do prolaza u 3. kolo došla peta nositeljica Nizozemka Kiki Bertens, koju su nakon pobjede morali s terena odvesti u nosilima. Bertens je ozlijedila gležanj u maratonskoj pobjedi nad Talijankom Sarom Errani s 7-6 (5), 3-6, 9-7. Pri tom se Errani ponijela iznimno nekorektno, provocirala je i vikala da "odj***".

Iznenađenje je glatki poraz finalistice US Opena Viktorije Azarenke koja je izgubila od Slovakinje Ane Karolíne Schmiedlove s 6-2, 6-2. 

U treći krug je napredovao i pobjednik US Opena i treći nositelj Austrijanac Dominic Thiem je nakon izbacivanja Marina Čilića u 2. kolu bio dominantan i protiv Amerikanca Jacka Socka s 6-1, 6-3, 7-6 (6). Prema predviđanjima, Thiem bi u polufinalu trebao igrati s Nadalom. 

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije