Fantastične utakmice

Spremite se za deset dana najboljeg europskog klupskog nogometa

10.08.2020.
u 18:07

Spektakl počinje večeras s dva dvoboja četvrtfinala Europske lige. Inter će u Dusseldorfu odmjeriti snage s Bayer Leverkusenom, dok će Mancheter United na RheinEnergieStadionu igrati protiv Kopenhagena, piše Klix.ba.

Sutra (11. 8.) su na rasporedu druga dva duela četvrtfinala Europske lige. Šahtar iz Donjecka će igrati protiv Basela na Veltins Areni u Gelsenkirchenu, dok će Wolvesi u Duisburgu odmjeriti snage sa Sevillom.

U srijedu (12. 8.) na rasporedu je duel Atalante i PSG-a u Lisabonu, a potom slijede dvonoji Leipzig - Atletico Madrid (13. 8.), Barcelona - Bayern (14. 8.) i Manchester City - Lyon (15. 8.).

U nedjelju (16. 8.) se igra prvi polufinalni dvoboj Europske lige, dok je u ponedjeljak (17. 8.) na rasporedu drugi polufinalni duel. Prvo polufinale Lige prvaka igra se u utorak (18. 8.), a drugi polufinalni dvoboj u najjačem europskom nogometnom natjecanju u srijedu (19. 8.).

Vrijedi istaknuti da su narednog utorka i srijede na rasporedu i dvoboji prvog kola kvalfikacija za Ligu prvaka, a ljubitelji domaćeg i regionalnog nogometa uživat će i u utakmicama Premijer lige BiH, Superlige Srbije i hrvatskog HNL-a. Prvenstvo počinje i u Sloveniji.

Finale Evropske lige igra se 21. kolovoza, a finale Lige prvaka dva dana kasnije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije