hrvatski kapetan

Sprema se navijačka akcija i poziv za ostanak kojeg Luka Modrić neće moći odbiti. Ovo su detalji

luka modrić
Marko Lukunic/PIXSELL
17.06.2023.
u 17:21

Nitko od hrvatskih navijača ne želi da se genijalni Luka oprosti od kockastog dresa

Hrvatski kapetan Luka Modrić još nije službeno objavio hoće li ostati u redovima vatrenih poslije nedjeljnog finala u Rotterdamu ili se oprašta od najdražeg dresa. Naravno, svi hrvatski navijači žele da nevjerojatni Modrić odradi još predstojeći Euro 2024. godine, a onda se umirovi uz najveće počasti.

Navijači žele i dalje gledati 37-godišnjeg Modrića u reprezentaciji, pa su za utakmicu sa Španjolcima pripremili akciju kojom će ga pokušati nagovoriti na ostanak.

- Važna obavijest! Poruka za sve koji sutra dolaze na stadion. Radimo povijesni spektakl, svi u jedan glas i dijelite dalje. Idemo iskoristiti ovoliki broj ljudi na profilu i pokrenuti akciju: Svi u desetoj minuti krenite pjevati ove stihove: 'Ostani tu, tu je tvoja mati, ostani tu, još će sunce sjati, ostani tu, snove čuvaj samo za nju, ostani tu'. ZA LUKU! I tako par puta dok ne eksplodira sve! Izgleda da nas stiže 30 tisuća - piše u Instagram objavi stranice Volim Hrvatsku.

 

 

Modrić je najveći nogometaš kojega je Hrvatska ikada imali i sigurno bi bio veliki udarac ukoliko se oprosti poslije finala Lige nacija. 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije