S 35 GODINA BRILJIRA

Španjolci oduševljeni Modrićem: "Utjecajniji je nego ikad"

modric
Reuters/Pixsell
12.03.2021.
u 21:22

Premda je još prije nekoliko mjeseci iz Španjolske lansirana informacija kako su Luka Modrić i Real Madrid dogovorili nastavak suradnje, kapetan hrvatske reprezentacije još uvijek nije potpisao novi ugovor s Kraljevskim klubom.

Modrić je ugovorno vezan uz Real do kraja ove sezone odnosno do 30. lipnja, a pitanje je što će se dogoditi u međuvremenu.

Trener Zinedine Zidane odavno je rekao svoje, on bi htio da Luka još jednu sezonu ostane u klubu, a na istom tragu su i španjolski mediji koji su puni hvale za prezentacije hrvatskog kapetana u dresu Kraljevskog kluba, prenosi Dnevnik.hr. 

Najnovije hvalospjeve na Modrićevu adresu odaslala je Marca, sportski dnevnik sa sjedištem u Madridu koji vrlo intenzivno na dnevnoj razini prati zbivanja u Realu.

"Real Modrić", u naslovu će Marca.

"Modrić proživljava drugu mladost"

"Ne samo da je zadržao status startera već je u ovom trenutku odigrao najviše utakmica od svih, 33 od 35, što je 94 posto. U sezoni koja mu je trebala biti oproštajna od Reala, Modrić ima više značenje nego u prethodnih osam. Sezonu je započeo bez novog ugovora u džepu, a sad proživljava drugu mladost, a uz sve to ga i ozljede zaobilaze", pišu Španjolci i ističu:

"Hrvat je jedan od Zidaneovih junaka, njegova sjajna izdanja dali su kontinuitet legendarnom tercetu u veznom redu: Casemiro, Kroos, Modrić. Oni nastavljaju zapovijedati istom snagom kao i prethodnih sezona i ne dozvoljavaju nikome da ih poremeti. S 35 godina Modrić ima jednu od najboljih sezona, igra više i utjecajniji je nego ikad."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije