REAL Madrid

Španjolci o Modriću: Sav nogomet kretao je od njegovih kopački

Luka Modrić
JUAN MEDINA/REUTERS
05.02.2023.
u 18:31

Europski i španjolski prvak poražen je gostovanju u Mallorci, Modrić i društvo su pretrpili još jedan šok

Španjolski prvak Real Madrid sve je dalje o obrane naslova u La Ligi, Mallorca je šokirala kraljevski klub i slavila 1:0. Ancelottijeva momčad je u velikoj krizi i ne nazire se povratak na pobjedničke staze. Španjolski mediji su malo popravili mišljenje o Luki Modriću, pisali su o hrvatskom kapetanu u pozitivnijim tonovima. 

- S njim u vezi je Madrid druga momčad. Hrvat, koji u posljednje vrijeme ne igra konstantno, samo svojim ulaskom na teren je promijenio tijek igre. Sav nogomet u posljednjih pola sata kretao je od njegovih kopački - piše Sport. 

- Njegovim ulaskom u igru momčad je napredovala, ali istina je da je teško da je mogla biti gora. Real je dobio na okomitosti i bio je bolji. Nije to bilo onako kako je moglo biti, ali ubačeno je u brzinu više - komentar je dnevnika AS. 

- Real dugo nije imao igru jer su mu nedostajali Kroos i Modrić koji su bili na klupi. Ceballos i Valverde podbacili. Protok lopte bio je bolji nakon ulaska Nijemca i Hrvata u igru, ali problem s preciznošću ostavio ga je bez gola - navodi Marca. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije