Omladinski nogomet

ŠN Međugorje među najboljima u BiH

22.12.2016.
u 09:00

Ako je suditi po rezultatima koje posljednjih godina na brojnim natjecanjima ostvaruju mladi polaznici Škole nogometa Međugorje, onda se sa sigurnošću može reći kako se radu s mladim nogometašima u toj školi pristupa jako ozbiljno, odgovorno i vrlo profesionalno.

Dobri rezultati

Stoga ne čudi što je ta nogometna škola zapravo među najboljima i najuspješnijima u BiH. Još jedan u nizu brojnih uspjeha polaznici Škole nogometa Međugorje ostvarili su i ovih dana. Naime, na 3. zimskom novogradskom kupu, koji je protekloga vikenda završen u Sarajevu, talentirana generacija te nogometne škole 2005. godišta osvojila je 1. mjesto, dok se generacija te škole 2007. godišta zadovoljila trećim mjestom. Na 3. zimskom novogradskom kupu, koji se od 26. studenog do 18. prosinca održavao vikendima, gledatelji su mogli uživati u vrsnim majstorijama najmlađih dječaka rođenih od 2009. godine pa do najstarijih rođenih 2002. godine.

U proteklu subotu završeno je natjecanje za dječake 2007. godišta na kojem je prvo mjesto pripalo momčadi Academice (crveni), drugo mjesto momčadi Novog Grada, a treće mjesto mladoj momčadi Međugorja. Najbolji nogometaš tog godišta bio je Bakir Koso (Academica), najbolji strijelac Mislav Ćutuk (Međugorje), a najbolji vratar Kabir Džinović (Novi Grad).

Dan poslije (nedjelja) u konkurenciji mladih nogometaša 2005. godišta prvo mjesto i pobjednički pehar pripao je dječacima Međugorja, druga je bila momčad FK Novi Grad, a treće mjesto osvojila je mlada momčad Dara.

Pojedinačna priznanja

Najboljin nogometašem te dobne skupine proglašen je Hamza Musić (Dar), najboljim strijelcem Patrik Džejms Ostojić (Međugorje), a najboljim vratarom Alden Čustović (Novi Grad).

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije