PEP GUARDIOLA

Slomili su prste djevojčici koja je išla glasati. Barca nije trebala igrati!

02.10.2017.
u 12:54

- Ozlijeđeno je više od 700 ljudi. Oni su otišli glasati, a ne opljačkati banke. Ali Rajoy neće odgovoriti na važna pitanja, ne želi slušati.

U nedjelju je održan referendum o nezavisnosti Katalonije na koji je izišlo oko 2,26 milijuna birača, od kojih je 90 posto glasovalo za nezavisnost te sjevernoistočne španjolske pokrajine.

Kako Španjolska vlast to ne priznaje, na ulice je izašla policija i došlo je do žestokih obračuna u kojima je ozlijeđeno nekoliko stotina ljudi. O svemu tome progovorili su i sportaši, a jedan od onih koji je podigao svoj glas je i trener Manchester Cityja Pep Guardiola.

- Ozlijeđeno je više od 700 ljudi. Oni su otišli glasati, a ne opljačkati banke. Ali Rajoy neće odgovoriti na važna pitanja, ne želi slušati. Poslali su tih 700 ljudi u državnu bolnicu, rekao je ogorčeni Guardiola pa dodao:
 

- Oni su slomili prste djevojčici koja je išla glasati, a jedini mediji koji neće objasniti ozbiljnost cijele situacije su španjolski. Međunarodna zajednica je vidjela snimke i slike, a španjolski mediji ih neće pokazati. Užasnut sam što premijer nije želio govoriti o ozlijeđenima.

Barcelona je jučer željela odgoditi utakmicu s Las Palmasom, ali ona se na kraju odigrala pred praznim tribinama.

- Ja uopće ne bih igrao tu utakmicu. Ako igrate tu igru, onda to radite pred navijačima.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?