Drina šokirala Tušanj

Sloboda izgubila, Zrinjski otvara šampanjac

sloboda
30.04.2016.
u 20:20

Sloboda je bila bolja, napadala je 90 minuta, ali kako nije iskoristila svoje šanse, tako je i kažnjena

U utakmici u kojoj nije imala prava na kiks, protiv zvorničke Drine, Sloboda je - izgubila (2:0). Nitko nije mogao ni naslutiti da će na Tušnju čitav plijen danas osvojiti otpisana ekipa Drine. 

Rasterećni Zvorničani, koji su se pomirili s činjenicom da od naredne sezone igraju u Prvoj ligi RS, priredili su veliko iznenađenje. Svladali su Slobodu i crveno-crne doslovno odmakla od naslova prvaka, budući da Zrinjski sada, tri kola prije kraja, ima četiri boda više, piše sportsport.ba. 

Uostalom, Zrinjski u zadnjem kolu dočekuje Slobodu i može se reći da se polako otvara slavljenički šampanjac u Mostaru... Sloboda je bila bolja, napadala je 90 minuta, ali kako nije iskoristila svoje šanse, tako je i kažnjena. 

Na početku drugog dijela Kuzmanović je donio vodstvo Drini, koja je do kraja izdržala napade Tuzlaka. Ne samo da je izdržala napade Tuzlaka, već je preko Stefanovića u 69. došla i do drugog gola. Ahmetović je imao najbolje prilike za domaću ekipu, ali izabranici Husrefa Musemića nisu danas imali svoj dan. 

Čini se da im predstoji borba za Kup, gdje u finalu igraju protiv Radnika. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije