Pecara

Sloboda “arhivirana”, na redu je Željezničar

28.10.2016.
u 08:00

Nakon niza sumornih igara i još sumornijih rezultata, prolaz u četvrtfinale Kupa BiH, te igra i pobjeda (2:0) protiv Slobode u uzvratu, nakon 0:1 poraza u prvoj utakmici u Tuzli razvedrili su nebo nad Pecarom i navukli osmijehe na lica pristaša Širokoga Brijega:

- Zapisivao sam naše prigode i udarce na vrata. Bilo ih je čak 19, ali poluprigode ne računam, rekao nam je nakon utakmice sportski direktor Širokoga Brijega Dalibor Šilić.

Vratar Tuzlaka Kenan Pirić djelovao je kao hobotnica. Činilo se da je nesavladiv, čak je umalo obranio i jedanaesterac Ivanu Krstanoviću, ali mu je precizna i jaka lopta u kut pobjegla za djelić milimetra ili sekunde. No, nije bio ni blizu obraniti drugi gol. Luka je Menalo iz mrtvoga kuta, nakon dva “odbijanca” Wagnera i Jure Ivankovića (jučer smo pogrešno napisali Krstanovića), poslao loptu u desni kut nemoćnoga Pirića (83. minuta). Gosti nisu imali snage i vremena išta preokrenuti:

- Čestitam momcima na igri, ne samo na ovoj utakmici, nego i onim dvjema u Tuzli, gdje nas sreća nije htjela. Pobjedu darujemo našim navijačima koji su nas nosili... Na poluvremenu sam tražio od igrača da budu mirni, da će se iz pritiska roditi prigode. Bilo ih je i prije, jer smo igrali jako dobro, rekao je trener Denis Ćorić nakon utakmice. Poslije je još dodao:

- Moramo se malo odmoriti i osvježiti, jer u nedjelju na Pecaru stiže Željezničar. Oni su u Goraždu igrali s drugim sastavom, jer su izborili prolaz već nakon prve utakmice (5:1). Jučer su imali samo jutarnji trening, danas vjerojatno isto. Ćorić je zadovoljan činjenicom da se nitko nije ozlijedio niti itko ima tri žuta kartona. S druge strane, trener Slobode Jagodić čestitao je Širokome, dodajući da su nakon tri susreta ovih momčadi u osam dana “jedni drugima već dosadili”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije