nakon utakmice na pecari

Slišković: Drago mi je da su Hercegovci naučili krasti vrijeme

Slišković
FENA
30.10.2017.
u 08:41

Drago mi je da je konačno jedna ekipa iz Hercegovine naučila kako se krade vrijeme, kao što to rade Bosanci, rekao je Slišković

Gosti su poveli u 31. minuti, ali igrači Gorana Sablića uspjeli su do kraja utakmice preokrenuti rezultat.
Trener Širokog nakon utakmice je bio zadovoljan svojim igračima koji su zadržali vjeru u preokret: 

"Čestitam momcima. Utakmica je bila kvalitetna i s jedne i druge strane, dosta dinamična i s dosta ritma. I mi i Zrinjski smo u prvom poluvremenu imali svoje šanse, ali smo primili gol zbog jedne greške našeg vratara. Ono što je dobro da smo zadržali vjeru u sebe i pokazali karakter i preokrenuli rezultat. Smatram da smo u drugom djelu promjenom formacije dobili premoć na terenu i zasluženo okrenuli i pobijedili utakmicu," rekao je Sablić za BHT i osvrnuo se na sljedeću utakmicu protiv Čelika u gostima.

"Idemo se pripremiti ispočetka, novi motiv, nova utakmica, treba se dobro odmoriti prije teškog gostovanja."

Trener Zrinjskog Blaž Slišković nakon zadnjeg sudačkog zvižduka uputio se ravno u svlačionicu i nije stao pred kamere, što bivšem treneru Hajduka nije prvi puta. Međutim, novinarima se obratio na konferenciji.

"Došli smo s namjerom odigrati kvalitetno i borbeno, tako smo i odigrali veći dio utakmice ali nakon primljenog gola ušla nam je voda u uši. Nakon našeg gola smo imali još dvije fine šanse, Široki također preko Menala i Čabraje. Ušli smo puni optimizma u 2. poluvrijeme i nije nas iznenadila promjena formacije mada je među pojedinim igračima napravila pomutnju. Nismo imali pravi odgovor na njihov pritisak," rekao je Slišković pa dodao: 

"Za mene je poražavajuće što smo primili golove iz prekida koje smo posebno apostrofirali kao najveću opasnost od strane Širokog. Zaslužili smo po svemu više od poraza. Drago mi je da je konačno jedna ekipa iz Hercegovine naučila kako se krade vrijeme, kao što to rade Bosanci. Suđenje nije bilo jednako za jednu i za drugu momčad ali to nije utjecalo srećom na ishod. Drago mi je da nije bilo incidenata i da je derbi opravdao očekivanja javnosti."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije