Lovro Majer

Skauti Milana pratili Hrvata na Maksimiru: On je novi Luka Modrić

lovro majer
Pixsell/Večernji list
24.10.2020.
u 09:11

Među 1271 gledateljem koji su sjedili na maksimirskoj tribini i pratili utakmicu Dinama i Feyenoorda (0:0) u 1. kolu Europske lige bili su i skauti Milana. Naime, portal Calciomercato tvrdi da su oni pratili igru Lovre Majera.

– Riječ je o jednom od najvećih hrvatskih talenata. Majer je igrač izvanserijske tehnike koju je usavršio na malom nogometu, a jednako je koristan u oba smjera. Naziva ga se novim Lukom Modrićem, a prate ga Milan, Fiorentina, Borussia, Leeds, Valencia i Sevilla. Na utakmici protiv Feyenoorda su i skauti Milana, koji su jako zainteresirani za Majera. Ugovor s Dinamom istječe mu 2023. godine, ali već je spreman za veće izazove. Nije nemoguće da završi u Milanu – piše Calciomercato.

Majer se nije naigrao pod vodstvom Nenada Bjelice, ali zato je sada u eri Zorana Mamića ponovno na travnjaku. Mladi 22-godišnjak opravdao je povjerenje te se u ovoj sezoni nametnuo kao jedan od najboljih Dinamovih igrača. Prema Transfermarktu vrijedi 2,3 milijuna eura, ali Dinamo ga neće pustiti za manje od desetak milijuna eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?