Pripreme

Široki lako do pobjede protiv Mostaraca

04.02.2016.
u 07:15

Posljednju od tri prijateljske utakmice na Blatu u sklopu priprema za proljetnu sezonu, Široki je odigrao protiv Branitelja i bez poteškoća došao do 4:0 pobjede.

Pogodak Krstanovića

U tvrdom prvom poluvremenu prvu pravu prigodu Širokobriježani su pretvorili u vodstvo. Wagner je u 30. minuti “zakuhao kašu” na desnom boku i majstorski dodao loptu Krstanoviću. Ovaj se oslobodio čuvara i rutinerski svladao vratara Pehara. U 50. minuti Crnova je lijepo uposlio Baraban za 2:0. Akciju u kojoj su sudjelovali Baraban i Crnov u 3:0 pretvorio je Brekalo u 62. minuti. Bivši junior Šiorokog Zovko u 78. minuti zabio je neobranjiv (auto)pogodak za konačnih 4:0:

- Bili smo malo tromi u prvom dijelu, ali smo u nastavku zaigrali znatno brže, što je rezultiralo stvaranjem prigoda i visokom pobjedom. Malo sam odstupio od namjere da jedni igraju 60, drugi 30 minuta. Možda ćemo na taj način rasporediti snage u subotu na Rujevici protiv Rijeke, rekao nam je trener Širokog Slaven Musa, zadovoljan rezultatom, a najviše činjenicom što se nitko nije ozlijedio.

Široki je igrao u sastavu: Soldo, Karačić, Kožul, Bralić, Barišić, Landeka, Ivanković, Buhač, Wagner, Menalo, Krstanović (još su igrali: Ćorluka, Brekalo, Pandža, Marković, Sesar,Kožulj, Ajayi, Crnov, Baraban, Krsinger). Ivan Bubalo, trener “federalca” Branitelja, Širokobriježanima je suprotstavio ovu momčad: Pehar, Bartulica, Rozić, Renato, Čilić, Ljubić, Brlenić, Carlos, Galić,Bebanić, Pinjuh (Cvitanović, Zovko, Soldo, Tomas, Arapović, Puljić, Ćorić, Mandarić, Emerson, Huan. Mostarce čeka teška borba za ostanak u Prvoj ligi FBiH.

Nadaju se ostanku u 1. ligi FBiH

- Bit će teško, ali se nadamo pobjeći sa dna ljestvice. Možemo mi to, kao što smo i lani uspjeli. Igrat ćemo još niz pripremnih utakmica. U prve dvije protivnici su Budućnost (Podgorica) i Vitez, kaže Ivan Bubalo, trener Branitelja.

Široki će sutra imati jedan trening, u petak putuje u Rijeku, gdje će isti dan imati trening, dok u subotu u 18 sati igra utakmicu protiv Rijeke. Nakon povratka s Kvarnera, u utorak, 9. veljače, momčad s Pecare leti na desetodnevne pripreme u tursko ljetovalište Antalya.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije