Košarka: 13. kolo Lige HB

Široki i Tomislav točno u podne

26.02.2017.
u 07:00

Nakon sinoćnje utakmice između Gruda i druge momčadi Zrinjskog, danas se nastavljaju susreti 13. kola hercegbosanske lige košarkaša. Kolo koje je na rasporedu nema susreta osobitog značenja, osim utakmice na Pecari gdje će druga momčad Širokog ugostiti Tomislav.

Kvalitetan i zanimljiv susret

Ove dvije momčadi još imaju izgleda naći se među momčadima koje će izboriti završno natjecanje za hercegbosanskog prvaka. U današnji susret na Pecari momčadi ulaze bodovno izjednačene te dijele 5. i 6. mjesto.

Student ugošćuje Vitez

Njihov prvi susret u Tomislavgradu završen je tijesnom pobjedom Širokobriježana. Za očekivati je da će i današnji susret biti zanimljiv i kvalitetan. U preostalim susretima vidno se naziru favoriti. Vodeći Student ugošćuje Vitez i momčad Domagoja Kujundžića apsolutni je favorit. Uostalom, i u prvom susretu Mostarci su bili bolji i slavili su velikom razlikom. Student je s deset pobjeda i jednim porazom siguran putnik u doigravanje i borbu za ulazak u 1. ligu BiH. Drugoplasirano Posušje ugostit će Novi Travnik, momčad iz drugog dijela ligaške ljestvice. Posušani igraju dobro, imaju nekoliko vrlo kvalitetnih igrača (Đerek, Jukić, Begić, Ramljak, Leko), njihovi susreti imaju dobru posjećenost i veliku podršku gledateljstva te im je put prema desetoj pobjedi otvoren. Sastav Busovače, koji je u prošlom kolu pobijedio na gostovanju Brotnjo i upisao prvu prvenstvenu pobjedu, domaćin je 5. ožujka Čapljincima koji se bore za jedno od četiri mjesta koja vode u doigravanje. Pobjeda u Čitluku će biti poticaj domaćoj momčadi koju predvode Mešinović, Milinović i Softić, ali gosti iz Čapljine imaju svoje adute i blagi su favorit. Parovi 13. kola: Široki II – Tomislav, Grude – Zrinjski II, Student – Vitez 18, Posušje – Novi Travnik 19, Busovača – Čapljina 5. ožujka. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?