Remizirali

Široki Brijeg uzeo samo bod i propustio niz prilika

široki brijeg slavija
04.10.2015.
u 18:40

Široki Brijeg je osvojio bod u Lukavici protiv Slavije (0:0), a hercegovački klub ima za čime žaliti jer je prema prikazanoj igri trebao doći i do tri boda...

Slavija je krenula vrlo ofenzivno u susretu protiv Širokog. Domaći klub je u prvih 20- ak minuta bio puno opasniji protivnik. Prvo je udarac Spalevića odlično obranio vratar Soldo u 7. minuti. Odmah zatim zapšrijetio je Pušara, koji je odlično šutirao no bio je neprecizan kako u 10. tako i u 14. minuti, kada je poslao loptu pored vratnice. Nakon toga Široki preuzeo igru.

Gosti su se oslobodili pritiska u drugom dijelu prvog poluvremena. U centru pozornosti bio je odlični Wagner koji je stvarao prigode, asistirao i promašivao. Prvo je u 22. minuti odlično uposlio Barabana koji se nije najbolje snašao. Zatim je sjajno šutirao u 34. minuti sa preko 25 metara, kada je lopta prešla tik pored grede. Minutu kasnije Landeka je dubinskom loptom pronašao Wagnera, koji je izašao sam pred vratara Lučića. Kapetan Slavije je odličnom intervencijom spriječio da Brazilca u postizanju pogotka.

Nastavak utakmice protekao je u znaku Širokog. U 56. minuti nakon udarca iz kuta sjajno je šutirao glavom Wagner, no nije bio precizan i njegov udarac je završio pored gola, javlja Goal.

Najbolji pojedinac Širokog je u 64. minuti sjajno uposlio Ivana Krstanovića, koji je ušao u šesnaesterac sjajno šutirao sa 10-ak metara preko grede. Pričuvni igrač Menalo je mogao doći do gola, ali je iz blizine poslao loptu preko gola. Slavija itekako može biti zadovoljan svojom izvedbom i osvojenim bodom, pogotovu jer je Široki na ovoj utakmici propustio masu prigoda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?