Pecara

Široki Brijeg uvijek “živne” nakon nastupa na Zadrinu turniru

BiH,10.08.2016.Mostar,Stadion Pecara ,Siroki Brijeg,  Prvetvena nogometna utakmica  Siroki - Zrinjski 1-1 Photo:Stojan Lasic
13.10.2016.
u 09:00

Lijepo je pobjeđivati i nizati uspjehe. Eto, Široki je Brijeg šesti put uzastopno osvojio turnir Blage Zadre u Vukovaru i vratio se u noći s nedjelje na ponedjeljak na Pecaru s osvojenim peharom.

Veliko zadovoljstvo

Jučer nam je iskusni Brazilac Wagner rekao:

- Svaki je put zadovoljstvo otići u Slavoniju, pa i ovaj put. A zadovoljstvo nakon pobjede još je veće...

Osvajanje Zadrina turnira popravilo je ozračje ne samo među igračima, rukovodstvom i navijačima, nego je učvrstilo i klupu na koju je nakon ostavke trenera Branka Karačića sjeo Denis Ćorić, dosadašnji učitelj mlađih kategorija na Pecari.

- Jedno je rad s mladima, drugo s prvom momčadi. Pa mi se čini da 24 sata dnevno nisu dovoljna za uraditi sve potrebno. Eto, naglo sam ušao u taj žrvanj, prilagođavam se, rekao nam je Ćorić koji će, po svemu sudeći, ostati puno dulje na dužnosti koje se prihvatio i neće biti “privremeno rješenje”:

- Tu sam. Ali, znam da me ovdje samo dobri rezultati mogu održati. Sljedeća se utakmica igra u Vitezu. I tamo je stigao novi trener, Slaven Musa. On kao bivši učitelj nogometaša Širokoga zna sve o nama, ima sve u malome prstu. I, to će naravno pokušati iskoristiti. Mislim kako i mi znamo dosta o Vitezu, ali više od svega moramo razmišljati o sebi, svojim mogućnostima i svojim problemima. A imamo ih...

Jedan je svakako vezan uz Ivana Barabana koji je u Vukovaru dobio pehar kao najbolji igrač Zadrina turnira:

Baraban otpada zbog kartona

- Zbog tri žuta kartona Baraban ne može igrati. Slavko Brekalo za vrijeme utakmice protiv Osijeka osjetio je bol u listu noge, ali je nastavio igru. Tek kad se ohladio, ustanovljeno je da ozljeda nije bezazlena, pa na Brekala ne možemo računati dva tjedna. Ivan Crnov radi normalno, za Ivana Sesara još ne znamo je li spreman za pune napore. Stipe Lončar zbog viroze nije išao u Vukovar. On je izgubio gotovo cijeli tjedan. Vidjet ćemo još, ali u Vitezu će igrati samo zdravi i spremni, kazao je Ćorić.

Na pitanje kako su se u Vukovaru snašli mladi, Ćorić kaže:

- Bojo, Marić i Miličević dobrim su igrama za juniore zaslužili poziv u seniore. Pratit ćemo ih i dalje i davati im prigodu igrati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije