prijateljski susret

Široki bolji od Veleža u posljednjem pripremnom susretu

Jabuka.tv
16.02.2019.
u 16:12

NK Široki Brijeg u generalnoj utakmici pred nastavak sezone pobijedio je FK Velež Mostar rezultatom 1:0 u susretu igranom na Pecari. Strijelac jedinog pogotka bio je Borna Petrović. 

Budući da je prijateljski susret u pitanju, nogometaši oba kluba kreirali su iznenađujući broj dobrih prilika. U prvom poluvremenu nešto bolji bili su gosti, a u drugom poluvremenu Široki je bio puno bolji iako su i gosti imali svoje prilike, piše jabuka.tv.

Široki je od samog početka stao visoko pa su gosti dugim loptama pokušavali doći do pogotka, ali to im nije donijelo uspjeh. Begonja se u 8. minuti našao u odličnoj poziciji, ali uspio je pogoditi samo vanjsku mrežu gola.

Plavo-bijeli su zatim prijetili u više navrata, u 26. minuti nedostajalo je preciznosti u završnici akcije, a dvije minute kasnije Široki je opet stvorio izglednu priliku, ali Bagarić komplicira u šesnaestercu Veleža i nije došlo do promjene rezultata.  Nogometaši Veleža u 34. minuti lijepo su oduzeli loptu na sredini terena, no ono što je izgledalo kao obećavajuća prilika na kraju nije iskorišteno i gosti nisu došli do vodstva.

Na drugoj strani domaćini su iz prekida mogli doći do vodstva kada je nakon udarca iz kuta Matić pokušao glavom, ali lopta je otišla pored gola.

Široki je odlično ušao u nastavak susreta i do vodstva došao početkom prvog poluvremena. U 51. minuti Mario Babić dobro odigrava za Ćorića koji asistira Petroviću za 1:0.

U 62. minuti udarac gostiju zaustavila je vratnica, a u sljedećem napadu i Babić na drugoj strani pogađa vratnicu. Do kraja susreta Goce Sedloski isprobao je većinu igrača, a do promjene rezultata nije došlo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije