KVALIFIKACIJE ZA LIGU PRVAKA

Sheriff ipak prejak za Dinamo! U dvije utakmice plavi nisu zabili ni gol...

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
25.08.2021.
u 23:04

Moldavci su ipak bili bolji, to treba priznati i okrenuti se Europskoj ligi.

Nogometaši Dinama nisu se uspjeli plasirati u skupinu Lige prvaka nakon što su u uzvratnoj utakmici playoffa u Zagrebu odigrali 0-0 sa Šerifom. U prvoj utamici u Tiraspolu Šerif je pobijedio 3:0.

Modri nisu uspjeli izvesti podvig i nadoknaditi tri gola zaostatka, pa se moldavski Šerif plasirao po prvi puta u skupnu fazu Lige prvaka, a Dinamo nastavlja u Eurpskoj ligi. Dinamo nije našao načina kako probiti obranu Šerifa na čelu s vratarom Athanasiadisom, kojeg Zagrepčani nisu uspjeli svladali u oba susreta.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Šerif je neočekivano krenuo napadački od prve minute, a u 4. minuti Luksemburžanin Thill je nakon proigravanja Luvannora pogodio vratnicu. Dinamo se snašao tek nakon desetak minuta, Ivanušec je propustio dobru priliku, a pokušaje Petkovića branio je vratar Moldavaca Athanasiadis, pa se na odmor otišlo bez golova.

Vratar Šerifa obranio je udarac Oršića u 52. minuti, a onda se igra posve smirila, dok su se Dinamovi napadi razbijali o neprobojnu obranu domaćina.

Pred 8100 gledatelja na stadionu Maksimir sudio je Orsato iz Italije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije