IZGUBILA OKLADU

Seksipilna novinarka strepi: Zbog Messija mora učini nešto riskantno

Foto: Instagram
1/6
02.05.2017.
u 10:45

Jeinny je, naime, uoči El Classica bila toliko samouvjerena i prihvatila okladu kako će u slučaju poraza Reala skočiti padobranom.

Vatrena Venezuelanka Jeinny Lizarazo 32-godišnja je novinarka španjolskog ESPN-a. I velika navijačica madridskog Reala. A to će je koštati iskustva koje najradije ne bi proživjela. 

Jeinny je, naime, uoči El Classica bila toliko samouvjerena i prihvatila okladu kako će u slučaju poraza Reala skočiti padobranom. Na njezinu nesreću Lionel Messi je zabio u sudačkoj nadoknadi, nogometaši Reala još će morati strepjeti za titulu, a u strahu će živjeti i Jeinny. 

– Teško mi je jer je Real izgubio, ali sam i nervozna jer ću morati ispuniti okladu – komentirala je novinarka ESPN-a.


Za Jeinny bi, međutim, bilo najbolje da više nikada ne prihvati niti jednu okladu. Jer joj ne ide. Mnogi su je zapamtili kada je prije dva ljeta uvjeravala kako je Karim Benzema na korak do prelaska iz Reala u londonski Arsenal, i kako ga do potpisa za topnike dijeli tek liječnički pregled. Tvrdila je kako informaciju ima iz prve ruke i za svoju je tvrdnju bila spremna staviti ruku u vatru.

– Ako Benzema ne dođe u Arsenal, kaznite me 29. kolovoza – izjavila je.

Benzema, međutim, nikamo nije otišao pa je voditeljica pristala “platiti” izgubljenu okladu. I dok se većina nadala kazni drugačijeg tipa, Lizarazo je ispisala ček i donirala ga udruzi Arsenal Foundation, a navijačima Arsenala koji toga ljeta nisu dočekali ne samo Benzemu već niti jedno drugo pojačanje izuzev Petera Cecha iskupila se vrućom fotografijom u dresu topnika.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije