NAGODBA NIJE PROŠLA

Seksi tenisačica traži milijunsku odštetu: To ju je psihički uništilo

22.02.2018.
u 12:45

Nakon tog pada Bouchard je u 2015. odigrala samo jedan meč i to u Pekingu gdje je morala predati zbog vrtoglavice.

Kanadska tenisačica Eugenie Bouchard tuži organizatore US Opena zbog pada u svlačionici na turniru 2015. koji je uzrokovao potres mozga.

Ona traži milijunsku odštetu jer se nakon tog događaja bila prisiljena povući s turnira u singlu, te parovima, zbog čega nije bila u mogućnosti konkurirati za bogate nagrade.

Bilo je nekoliko pokušaja nagodbe nakon toga, no nije postignut nikakav dogovor, pa je Kanađanka odlučila tužiti organizatore smatrajući da su oni krivi za klizav pod u svlačionici.

Nakon tog pada Bouchard je u 2015. odigrala samo jedan meč i to u Pekingu gdje je morala predati zbog vrtoglavice. I to se spominje u tužbi, kao i to da ju je pad psihički uništio...

- Moja klijentica jednostavno nije mogla nakon toga normalno raditi svoj posao - kaže njezin odvjetnik Alan Kaminsky.

Inače, Bouchard je pobjednica Wimbledona 2014., no u posljednje vrijeme na naslovnice više dolazi seksi objavama na Instagramu i poziranjima za razne časopise, nego rezultatima na terenu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije