Ibrahimović uistinu zlatan

Šeici podebljali plaću do kraja sezone

zlatan Ibrahimović
27.01.2016.
u 10:06

Menadžer Mino Raiola isposlovao je od bogatih šeika i bogate bonuse u slučaju PSG-ovog osvajanja Lige prvaka, francuskog prvenstva...

Zlatan Ibrahimović ponovno je najplaćeniji igrač francuskog prvenstva. Novim ugovorom koji je sklopljen do kraja ove sezone 34-godišnji Šveđanin zarađivat će 1,5 milijuna eura mjesečno, prenosi Goal.com

Ibra je u PSG-u dosad mjesečno zarađivao 800.000 eura, a francuski mediji pišu kako će se nova plaća isplatiti i za već odigrani prvi dio sezone. Ugovor se međutim nije produžio i Ibrahimović će najvjerojatnije na kraju sezone napustiti Pariz. 

Uz spomenuti iznos igračev menadžer Mino Raiola isposlovao je od bogatih šeika i bogate bonuse u slučaju PSG-ovog osvajanja Lige prvaka, francuskog prvenstva, ali i Zlatanovih individualnih postignuća, kao što je naslov najboljeg strijelca Francuske. 

Iako PSG slovi kao klub s najbogatijim vlasnicima, Ibrinih 18 milijuna eura godišnje je ipak dosta daleko od najnovijeg ugovora Lea Messija po kojem bi Argentinac imao 40 milijuna eura godinšnje. Cristiano Ronaldo je još uvijek na 27, no lako je moguće i da njemu plaća poraste. Zlatan je u odnosu na ovaj dvojac ipak na nižoj razini,  mnogi će reći i pravedno jer Leo i CR su ipak 'liga za sebe'. 

Dodajmo i kako je vodstvo PSG-a poručilo je kako neće kupovati u ovom prijelaznom roku zbog financijskog fair-playja, no zato šeici spremaju stotine milijuna eura za novu sezonu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije