SRETNA JE

Sandra Perković o svom ljubavnom statusu: Tako mi je lijepo u životu

Foto: Instagram
1/4
05.11.2019.
u 18:15

Sandra se intenzivno priprema za nastupe na Olimpijskim igrama i Europskom prvenstvu, a nedavno je bila na godišnjem odmoru u Italiji.

Proslavljena hrvatska atletičarka Sandra Perković zadnjih dana odmarala se u Italiji, a prije toga sa Svjetskog prvenstva kući vratila s brončanom medaljom.

Nakon idiličnog odmora u Italiji Sandra se zaputila u Tokiju gdje se sljedeće godine održavaju Olimpijske igre, a prije odlaska u intervju za IN Magazin pričala je o svojim sportskim uspjesima, motivaciji, modi i ljubavi. Rekla je kako je zadovoljna osvojenom medaljom, ali priznaje da joj se na Svjetskom prvenstvu aktivirala i stara ozljeda leđa.

Sada je koncentrirana na pripreme za Olimpijske igre u Tokiju u Europsko prvenstvo u Parizu. Rekla je i kako bi voljela biti inspiracija drugima i poručila je kako svaki dan treba živjeti kao da je posljednji. Za svog trenera Edisa Elkasevića, s kojim je jedno vrijeme bila i u vezi, ima samo riječi hvale.

- Vi me vidite samo na kratko na televiziji, a on je tu kroz cijelu godinu - rekla je Sandra. Posljednjih godina Sandra je značajno promijenila i svoj modni stil i tome najviše zasluga pridaje modnoj dizajnerici Aleksandri Dojčinović.

- Prvenstveno sam žena i uživam u modi. Zahvaljujući mojoj prijateljici Aleksandri Dojčinović koja me uvela u taj svijet sada gledam modu drugačijim očima. Tako sam počela naglašavati svoju ženstvenost jer ipak je bacanje diska jako muževan sport - rekla je Sandra.

Na pitanje o tome koji je njezin ljubavni status trenutno Sandra je odgovorila: Ja sam uvijek zaljubljena i tako mi je lijepo u životu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije