SVJETSKA PRVAKINJA

Sandra Perković iznenadila: Možda se odselim iz Hrvatske ili završim karijeru!

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/2
24.05.2019.
u 16:21

– Ne osuđujem ga, on ovdje radi za četiri tisuće kuna. Odlučio je potražiti sudbinu negdje drugdje – rekla je Sandra o treneru Elkasoviću koji odlazi u inozemstvo, a i ona bi mogla za njim

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković uoči početka nove sezone i odlaska u Stockholm na miting Dijamantne lige otkrila je loše vijesti. 

Hrvatska diskašica najvjerojatnije ostaje bez trenera Edisa Elkasovića koji je dobio ponudu iz neimenovane zemlje, a i ona bi mogla za njim.

– Ne osuđujem ga, on ovdje radi za četiri tisuće kuna. Odlučio je potražiti sudbinu negdje drugdje – rekla je Sandra koja za taj novac ne može naći novog trenera. Sve se ovo događa uoči prvog mitinga sezone pa je Sandra otkrila da čak razmišlja da i ona ode iz Hrvatske.

– Sljedeće godine Olimpijske su igre u Tokiju, a moj cijeli svijet okrenut je tome događaju. Postoji mogućnost da odem za njim, a to ne bi bilo dobro ni za mene ni za Republiku Hrvatsku – rekla je Sandra koja nije htjela reći koja bi zemlja bila njena nova destinacija.

Sandra je zatim dodala i da postoji mogućnost da završi veliku karijeru u kojoj je postala dvostruka olimpijska, dvostruka svjetska i peterostruka europska prvakinja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?