ISTANČAN UKUS

Ronaldo se pohvalio fotografijom iz privatnog aviona, pažnju je ukrala Georginina torba od 40.000 kuna

20.11.2021.
u 20:26

Georgini je Hermes jedan omiljenih brendova, a u svojoj kolekciji ih ima nekoliko. Ljubitelj ovog modela je i Ronaldo koji je već nekoliko puta pokazao svoj model popularne torbe.

Nogometaš Cristiano Ronaldo (36) na društvenim je mrežama podijelio fotografiju na kojoj pozira sa svojom odabranicom Georginom Rodriguez (26) u privatnom avionu. -Koliko god putovali svijetom, uvijek se rado vraćam u Portugal. Fantastično vrijeme, divna hrana i divni ljudi, uvijek se radujem dolasku u svoju zemlju. Sada je vrijeme da se vratimo u Manchester i koncentriram na svoje ciljeve, ali vidimo se uskoro- napisao je Ronaldo uz fotografiju koja je skupila više od šest milijuna lajkova. 
Kao i uvijek, pozornost je privukla Georginina odjevna kombinacija. Posebnu pažnju je ukrala crna lakirana Birkinica čija se cijena kreće od 40. 000 pa naviše, a ova torba slovi kao jedna od naj poželjnih, no lista čekanja za istu je i po nekoliko godina.  Georgini je Hermes jedan omiljenih brendova, a u svojoj kolekciji ih ima nekoliko. Ljubitelj ovog modela je i Ronaldo koji je već nekoliko puta pokazao svoj model popularne torbe.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?