Zlatna kopačka

Ronaldo: Obećavam da ću i dalje igrati najbolje što mogu

kopacka
Foto: agencije
06.11.2014.
u 08:58

S 31 golom Ronaldo je bio najuspješniji u protekloj sezoni, a prvo mjesto podijelio je s Luisom Suarezom koji je ranije primio nagradu

Cristiano Ronaldo, najbolji igrač svijeta u prošloj godini i prema mnogima najbolji nogometaš današnjice primio je “Zlatnu kopačku”. S 31 golom Ronaldo je bio najuspješniji u protekloj sezoni, a prvo mjesto podijelio je s Luisom Suarezom koji je ranije primio nagradu. 
- Nisam očekivao toliko ljudi. Želio bih zahvaliti suigračima jer ne bih to uspio bez njihove pomoći. Također, hvala mojoj obitelji, navijačima, ali i klubu koji mi daje priliku da budem član najbolje momčadi na svijetu. Volim primiti individualne nagrade i osjećam se kao da mi je ovo prva. Ovo je za mene poseban dan. Želim ga podijeliti s ljudima koji me podupiru od prvog dana otkad sam došao u Madrid. Obećavam da ću i dalje igrati najbolje što mogu, radit ću i dalje na golovima i asistencijama - ustvrdio je Ronaldo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije