UOČI FINALA

Ronaldo: Liverpool me podsjeća na Real Madrid

25.05.2018.
u 08:15

CR ima priliku postati prvi igrač u povijesti koji je zabio u dva finala Lige prvaka za redom.

Uoči utakmice finala nogometne Lige Prvaka Cristiano Ronaldo, koji lovi svoju petu titulu prvaka Europe u karijeri, usporedio je momčad ‘Redsa’ s momčadi Real Madrida. 

‘‘Liverpool me podsjeća na Real Madrid od prije nekoliko godina, imaju tri brza igrača u napadu.’’ kaže Cristiano.

‘Kraljevski’ klub pokušat će u subotu osvojiti treći naslov Lige prvaka za redom u Kijevu, dok se Liverpool nada da će ponoviti legendarni uspjeh iz 2005. godine iz Istanbula kada su u ludoj utakmici pobijedili AC Milan.

‘‘Završnice su uvijek posebne, bez obzira protiv kojeg tima igrate. Mislim da neće biti lagano, kvalificirali su se zahvaljujući vlastitim zaslugama.’’ izjavio je Ronaldo za Marcu te dodao: ‘‘Mislim da je Real Madrid bolja momčad, ali morat ćemo to pokazati na terenu.’’ Liverpoolov napadački trojac Mane, Firmino i Salah zabili su 29 golova u ovogodišnjoj Ligi prvaka, dok je popularni ‘BBC’ ukupno zabio 20 golova od čega je 15 Ronaldovih. CR ima priliku postati prvi igrač u povijesti koji je zabio u dva finala Lige prvaka za redom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije