Zidane

Ronaldo je duša kluba, dok sam ja ovdje i on će biti...

Zinedine Zidane
Reuters/PIXSELL
08.01.2016.
u 19:26

Sve dok sam ja ovdje, Ronaldo neće otići. Igrat će na svojoj poziciji na krilu. Dat ću mu pokoji savjet, ali njegovi rekordi govore za sebe, rekao je Zinedine Zidane

Cristiano Ronaldo stigao je u Real 2009. u tada rekordnom transferu iz Manchester Uniteda. Niti jednu sezonu nije se pričao o njegovu odlasku kao što se to nagađalo ove sezone. Spominjao se gotovo siguran odlazak u Paris Saint-Germain. No novi trener Zinedine Zidane odbacio je mogućnost odlaska najboljeg igrača.

- Cristiano ne samo da nije na prodaju, on je duša ovog kluba. Sve dok sam ja ovdje, Ronaldo neće otići, u to budite sigurni. Igrat će na svojoj poziciji na krilu. Dat ću mu pokoji savjet, ali njegovi rekordi pričaju za sebe. Sve što želim je da bude sretan - rekao je Zinedine Zidane uoči svoje prve utakmice na klupi madridskog kluba.

Real u subotu u 20.30 dočekuje Deportivo. Bit će to Zidaneova premijera na klupi. 

- Za mene se sve odigralo kao da sam ušao u drugu dimenziju. U ponedjeljak sam se pripremao za utakmicu protiv trećeligaša, a poslijepodne sam bio predstavljen kao trener Reala. No sad sam spreman. Siguran sam da ćemo slaviti - rekao je Zidane.

Zidaneovu premijeru propustit će Mateo Kovačić koji je na Mestalli protiv Valencije dobio izravni crveni karton. Zidane je najavio da će više pozornosti posvetiti Iscu i Jamesu što bi se moglo odraziti na Kovačićevu minutažu.

- Isco i James su važni igrači i podržat ću ih. Treba im samopouzdanja. Igrači su sretni na treninzima, žele promijeniti neke stvari i na tome radimo - kaže Zidane.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije